April 2019

Voorwaarden

Door alle perikelen rondom de nieuwe tarieven voor vergoedingen vanuit ketenzorg en contracten met podotherapeuten ben ik genoodzaakt om mijn voorwaarden wat aan te scherpen. Dit betekent dat in geval van factuur betaling de termijn om te betalen naar binnen 8 dagen is gegaan. Voor mensen die de behandeling voor Diabetes vergoed krijgen vaak een bijbetaling moeten doen omdat ik niet mijn volledige behandeltarief vergoed krijg.

Lees meer »
December 2018

2019

In 2018 is de voetzorg diabetes voor alle zorgverzekeraars geregeld via zogenaamde ketenzorg, dit betekent dat om een vergoeding te krijgen via de zorgverzekeraar u als klant niets hoeft te regelen en de zorgverlener alles rechtstreeks kan declareren bij de zorgverzekeraar. In mijn praktijk hoefde u geen bijbetaling te doen voor de behandeling die ik verleen.

In 2019 gaat er wat veranderen: CZ groep (zorgverzekeraar) heeft voor het declareren van voetzorg diabetes een wijziging ten opzichte van 2018; de podotherapeut dient de kosten voor voetzorg in bij de CZ groep. De podotherapeut; die het behandelplan maakt en uw voeten controleert, kan een contract afsluiten met CZ groep. De podotherapeut kan voor voetzorg contracten afsluiten met een medisch pedicure. Er is dus alleen recht op vergoeding als de podotherapeut een contract heeft met CZ groep en de medisch pedicure een contract heeft met de podotherapeut. Informeer dus altijd of er contracten zijn afgesloten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In mijn praktijk kan het dus zijn dat in 2019 u een bijbetaling moet doen voor de behandeling die ik verleen.

Lees meer »

KERST

Het einde van het jaar is weer in zicht. Vanaf 21 december 2018 tot en met 4 januari 2019 is mijn praktijk gesloten. Ik wil al mijn klanten bedanken voor het (bijna) afgelopen fijne behandeljaar en ik zie jullie graag weer in het nieuwe jaar. Mocht je nog een behandeling willen afspreken voor 2018, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Er zijn nog maar enkele plaatsen over.

Lees meer »
Augustus 2018

Verzorgingsproducten

Vanaf heden ben ik gestopt met de verkoop van voetverzorgingsproducten. Helaas is er te weinig animo voor. Iedereen die wel producten heeft aangeschaft in het verleden. Hartelijk dank hiervoor.

Lees meer »
Mei 2018

Informatiefolder Diabetes

Voor mijn vaste klanten heb ik deze  informatiefolder op voorraad. Dus wil je een exemplaar ontvangen vraag mij gerust en bij de volgende afspraak neem ik de folder voor je mee. Tot gauw. Anke. 

Lees meer »

Schaam jij je voor je voeten?

Provoet is weer een campagne gestart om mensen te informeren over goede voetzorg. Voor iedereen jong en oud is goede voetzorg van belang. Heb je vragen over je eigen voeten aarzel dan niet langer en maak een afspraak bij de pedicure / medisch pedicure aangesloten bij Provoet.

Lees meer »

Nieuwe behandelingen

Vanaf nu is het mogelijk om ook je voeten middels een one minute scrub te laten verwennen naast een (medisch) pedicure behandeling. Wil je hiervan gebruik maken, laat het dan wel tijdig weten bij het maken van een afspraak. Uiteraard moet ik dan wat meer tijd reserveren voor de uitbreiding. De extra tijd is 10 minuten. Na het scrubben en de behandeling voelen je voeten zijdezacht aan. 

Een andere nieuwe uitbreiding van mijn behandelingen is het harssen van de benen (voornamelijk onderbenen). Dit is een aparte behandeling die vooraf gereserveerd moet worden.

Prijzen staan uiteraard vermeld bij het kopje prijzen op deze website.

Lees meer »
April 2018

AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming / Privacy

Vanaf 25 mei 2018 zal de AVG gelden als opvolger van  de WBP (Wet bescherming persoonsgegevens). Dit geldt voor alle ondernemers. De grootste verandering is dat een ondernemer moet kunnen aantonen dat de vastgelegde gegevens voldoende beschermd worden. Een andere wijziging is dat alle belanghebbende (in dit geval mijn klanten) altijd inzage hebben in hun eigen gegevens. Op mijn informatie pagina staat een document waarin alle gegevens zijn benoemd die ik vastleg van mijn klanten. Ook staat er in dit document dat ik gegevens niet deel met derden en dat de gegevens beveiligd zijn opgeslagen. 

Lees meer »
Januari 2018
December 2017

Gesloten voor de kerst

Praktijk gesloten tijdens de kerstdagen

Beste Klanten.

Vanwege kerstvakantie is de praktijk van 23 december 2017 tot en met 2 januari 2018 gesloten. Graag tot ziens in het nieuwe jaar. Iedereen geweldige kerstdagen en een goed begin van 2018.

 

Anke van Hezewijk

Lees meer »
November 2017

Prijsverhoging

Prijsverhoging 2018

Beste klanten,

In 2018 zullen de prijzen voor een behandeling omhoog gaan. De prijzen zijn te zien in tabblad prijzen. Buiten dat de prijzen verhoogd worden is er nog een verschil ten opzichte van 2017. Als de behandeling langer duurt dan 60 minuten dan komt er per 15 minuten een bedrag bij, dit bedrag staat ook vermeld in de prijslijst. 

Anke van Hezewijk

Medisch Pedicure.

Lees meer »
Oktober 2017

Vakbeurs Pedicure Expo Houten

Vandaag op de beurs geweest. Het was weer een fantastische ervaring. Mooie nieuwe dingen gezien voor mijn behandelingen. Ik ga jullie weer verrassen. Dus aarzel niet en neem contact op voor het maken een afspraak.

Lees meer »